MAJA

Majo Ašič so plesni koraki spremljali že od rane mladosti in jo popeljali po različnih plesnih smereh. Leta 2005 jo je začarala mistika Orienta in gibi trebušnih plesov, v katerih je poplesavala naslednjih 5 let.
Prve korake salse je zaplesala leta 2009 in se takoj zaljubila v ta ritem. Pri salsi jo je pritegnila energičnost plesa in številne možnosti izražanja, ki jih le ta ponuja. Zato se je odločila svoje znanje dodatno izpopolnjevati na domačih in tujih festivalih. Ker salsa po njenem mnenju združuje prijetno s koristnim oziroma zabavo z rekreacijo, je njena želja, da bi čar salsa ritmov občutilo čim več ljudi.

Leta 2011 je njeno pozornost pritegnila kizomba. Kmalu je zacela izpopolnjevati tudi na tem področju in se preko festivalov in različnih delavnic podrobneje spoznala s tem angolskim plesom. Znanje je nabirala tudi pri eni največjih avtoritet na področju kizombe, Mestre Petchu-ju in njegovi soplesalki Vanessi. Udeležila se je njunega treninga za inštruktorje in kmalu začela predajati pridobljeno znanje na plesalce doma in v tujini.

Naroči se na naše novice!