ROK & TJAŠA

Rok Cerkevenik. Spoznaj svet plesa s sproščenim, zabavnim in strokovnim pristopom našega Roka. S svojo predanostjo plesu in stalnim izpopolnjevanjem želi vam – svojim tečajnikom dati vso znanje, ki ga je nabral skozi plesna leta in izobraževanja. Je poklicni Plesalec z licenco NPK. Najdeš ga tudi na plesišču ali za mešalno mizo na njegovih dogodkih ob torkih na Noche Romantica v Tivoliju in ob izbranih sobotah na Saturday Fever-ju. Ob četrtkih in petkih pa poučuje in vrti glasbo v Grazu, kjer sodeluje s plesno šolo Conny&Dado.

Njegov moto:

Solista…Pero no Solo!
Ker po novem njegovo plesno pot bogatijo 3 čudovite dame, ki mu pomenijo stabilnost in pripadnost en drugemu. Tjaša, Tina & Donna.


Plesno potovanje čez zgodovino:

Plesno pot je začel pri svojih 7 letih kot tekmovalec latinsko-ameriških plesov dosegel vidnejše rezultate doma in v tujini. Po povabilu Kristine Sicherl – Kriste v prvo šolo salse, Salsoteco je znanje izpilil z maestrom iz Londona Elderjem Sanchezom. V plesni šoli Bolero je pod mentorstvom Janje Pušl s poučevanjem družabnih plesov ustvarjal lastno pedagoško tehniko, ki ga odlikuje še danes. S svojo takratno plesno partnerko Varjo je tekom plesne poti iz New Yorka prinesel novo znanje na področju Mamba on2, leta 2011 pa sta Sloveniji predstavila brazilski zouk. Plesno sceno v Sloveniji je začel soustvarjati že leta 2005 v Boleru s svojimi velikimi Salsa zabavami. V zadnjih desetih letih pa je plesna scena cvetela ob njegovi vnemi, vodenju in poučevanju v plesnem studiu Dancefloor ter v plesnem studiu Avenija Plesa. Danes pa je njegov dom ustvarjanja plesne scene v plesnem studiu Dancing Buddha v Ljubljani in v plesni šoli Conny & Dado v Grazu, v Avstriji.

Tjaša Lenarčič je svojo plesno zgodbo začela v ritmični gimnastiki in jo ustvarjala vse čez jazz balet, trebušni ples in hip hop. Plesna pot jo je pripeljala do SALSE in BACHATE, ki v zadnjih petih letih cvetita. Ples jo je z nastopi pod okriljem plesnih skupin Lupitas in Enitan ensemble popeljal po raznih festivalih v Evropi.

Rok in Tjaša. Svež plesni veter na slovenski plesni sceni. S svojo sproščeno energijo in širokim spektrom znanja se izjemno približata svojim tečajnikom in ustvarita zabavno vzdušje na tečajih.
V Dancing Buddhi lahko obiščeš njune tečaje: SALSA, BACHATA, MAMBO, CHA-CHA in ZOUK.

Naroči se na naše novice!